Om oss

Hintons Golf ligger i ett kuperat och ondulerad landskap och bjuder på en mycket pittoresk känsla. På många sätt påminner Rönnebäcks greener om skotska hedbanor där dimman ligger tät om de tidiga morgnarna. Vissa delar av våra fält är mer parklika. Oavsett var du spelar på våra vidöppna banor så kommer du att njuta av den vackra naturen. Vi får in ett jämnt flöde av uppskattande beröm för våra greener, de håller hög kvalitet och har man en gång spelat här så återvänder man i regel snart.

Om Rönnebäck GK

För att få ut så mycket som möjligt av din första upplevelse hos oss på Hintons Golf så rekommenderar vi att du köper ett golfpaket.

Mat och kommunikation

Som redan nämnt i en annan flik så bjuder Rönnebäcks restaurang på uppsluppen stämning och mat tillagad med stor omsorg. Här kan du inta din frukost, lunch eller middag om du vill, eller bara pausa för en kopp kaffe när solen står som högst.

För att komma till oss från Malmö stad kan du resa med busslinje 1, 32 och 146. Vi erbjuder givetvis också parkeringsmöjlighet för den som reser med egen bil.

Varmt välkommen!

Snabblänkar

Golfa i Skåne

Hintons Golf ligger väldigt nära Malmö, man kan nästan säga att den ligger i utkanten av staden, som i sin tur är en av Sveriges tre största städer. Malmö är en fantastisk stad och en svårmatchad utgångspunkt för den som se och göra mycket under sin vistelse i Skåne. Med tåget tar det bara en halvtimme från Malmö Central in till centrala Köpenhamn – och Malmö C ligger i sin tur bara ett stenkast från Radisson BLU Hotel – din boplats när du köper ett golfpaket till Rönnebäcks GK.

Kontakta oss

Välkommen till golfgemenskapen i Rönnebäck!


(Lämna tom)