Äta & bo

På Restaurang Rönnebäck serveras såväl frukost som lunch och middag. Den som har köpt ett golfpaket för att njuta av heldagar på golfbanan behöver inte tänka på att planera matsäck direkt, utan kan när som helst knata in i restaurangen för att motta mat och service av superb kvalitet.

Äta och bo

Restaurang Rönnebäck organiserar också gärna bröllop, fester och catering för den som vill njuta av den eminenta maten någon annanstans.

Såväl golfare som vanliga matnjutare välkomnas här.

Thotts Restaurang

Radisson BLU Hotel i Malmö har en av stadens mest moderna fasader – och ligger kloss i kloss med ett gammeldags korsvirkeshus med omåttlig charm. Precis mitt emellan ligger Thotts restaurang som är det ultimata valet av middagsrestaurang för dig som efter en låg dag på Rönnebäcks greener önskar äta riktigt gott i vacker miljö, med nära till hotellrummet för maximal avslappning efter maten.

Thotts restaurang har också en bar för den som tycker om att sippa på en god drink innan eller efter maten.

Maten som serveras på Thotts görs på rena, färska råvaror och stor energi läggs på att få alla smaker att samspela med varandra. Att äta här är mer än att bara tanka energi för en ny dag på golfbanan – det är en njutning för alla sinnen.

Du som köper ett av våra golfpaket har inte bara suveränt boende, utan också underbar mat alltid nära till hands.

Mat i Malmö

I Malmö finns ett svårslaget utbud av restauranger, barer och kaféer för den som orkar sig ut i staden efter sina sköna dagar på Hintons Golf. Njut av mat från hela världen.

Bekvämt boende

I ett Hintons Golf golfpaket så ingår boende på lyxiga Radisson BLU Hotel i Malmö, varifrån man på mindre än femton minuter tar sig till Hintons Golf med bil.

Radisson BLU Hotel

Ett golfpaket är bara fulländat när alla delar av det känns hundraprocentiga. När du köper ett golfpaket från oss på Hintons Golf så är vi måna om att du ska få en så bekväm, trevlig och avkopplande upplevelse som möjligt. Efter långa dagar på våra greener behöver du äta gott och vila skönt och det är där Radisson BLU Hotel kommer in i bilden.

Radisson BLU Hotel ligger i centrala Malmö, nära till Centralstationen, flygbussen och andra viktiga bussleder, samt såklart allt det bästa som Malmö stad har att erbjuda i form ac shopping och nattliv. På hotellet finns alla bekvämligheter man kan tänka sig, såsom:

  • Bredband
  • Hälsoklubb
  • Rumsservice
  • Frukost
  • Lyxiga sviter

Du som vill göra ditt golfpaket till något riktigt lyxigt och minnesvärt kommer att njuta av att bo på Radisson BLU Hotel. Här kan du vila trötta ben i sköna sängar och slappna av efter långa, härliga dagar, berikad med nya intryck och – förhoppningsvis – nya framgångar på våra golfbanor.

Små och stora grupper

När du bokar ett golfpaket så gör du det kanske bara för dig själv, eller kanske ihop med någon du står nära – eller så bokar du in ett helt arbetslag, hela vängruppen eller kanske storfamiljen. Vi ser till att alla i gruppen får en fantastisk upplevelse och får njuta av lyxigt boende.

Snabblänkar

Golfa i Skåne

Hintons Golf ligger väldigt nära Malmö, man kan nästan säga att den ligger i utkanten av staden, som i sin tur är en av Sveriges tre största städer. Malmö är en fantastisk stad och en svårmatchad utgångspunkt för den som se och göra mycket under sin vistelse i Skåne. Med tåget tar det bara en halvtimme från Malmö Central in till centrala Köpenhamn – och Malmö C ligger i sin tur bara ett stenkast från Radisson BLU Hotel – din boplats när du köper ett golfpaket till Rönnebäcks GK.

Kontakta oss

Välkommen till golfgemenskapen i Rönnebäck!


(Lämna tom)